Αξεσουάρ

Στη δουλειά, στο σπίτι, σε κάθε σημείο αναμονής, αλλά και σε κάθε ευκαιρία νοιώθουμε την ανάγκη να πιούμε ένα αρωματικό τσάι, μία σοκολάτα, ένα μυρωδάτο καφέ….
Η απόλαυση που νιώθουμε,  μεγαλώνει όταν τα σκεύη που χρησιμοποιούμε για τη παρασκευή και το σερβίρισμα, είναι μελετημένα και φτιαγμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να αποδίδουν περισσότερο το άρ...

Στη δουλειά, στο σπίτι, σε κάθε σημείο αναμονής, αλλά και σε κάθε ευκαιρία νοιώθουμε την ανάγκη να πιούμε ένα αρωματικό τσάι, μία σοκολάτα, ένα μυρωδάτο καφέ….
Η απόλαυση που νιώθουμε,  μεγαλώνει όταν τα σκεύη που χρησιμοποιούμε για τη παρασκευή και το σερβίρισμα, είναι μελετημένα και φτιαγμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να αποδίδουν περισσότερο το άρωμα και πιο έντονα τη γεύση. Η μακρόχρονη ενασχόληση μας με το τσάι, οδήγησε το ενδιαφέρον μας σε τέτοιου είδους αντικείμενα και σκεύη, που βοηθούν να απολαμβάνουμε κάθε είδους ρόφημα. Όλα τα αντικείμενα, όσο μικρά ή κομψά κι αν είναι, δεν είναι μόνο καλαίσθητα αλλά και χρηστικά.

Περισσότερα

Αξεσουάρ Υπάρχουν 329 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

 • Τσαγιέρες

  Στον κατάλογο που ακολουθεί θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία απο τσαγιέρες. Χωρίζονται σε τέσσερεις βασικές κατηγορίες: πορσελάνινες, κεραμικές, γυάλινες και μαντεμένιες. Το κοινό χαρακτηριστικό όμως όλων είναι ότι είναι χρηστικές, είναι κατασκευασμένες όχι για να διακοσμούν ένα χώρο αλλά για να φτιάχνουν πρωτίστως καλό τσάι.
  Μόλις επιλέξετε την τσαγιέρα σας, μη ξεχάσετε να επισκεφθείτε την κατηγορία με τις κούπες και τα φλιτζάνια για να διαλέξετε αυτά που ταιριάζουν με την τσαγιέρα σας.

 • Κούπες - Φλιτζάνια

  Κούπες - Φλιτζάνια

 • Σουρωτήρια - Φίλτρα

  Πολλοί διστάζουν να χρησιμοποιήσουν χύμα τσάι γιατί θεωρούν χρονοβόρα και δύσκολη την παρασκευή του. Όμως, τα χάρτινα φίλτρα και τα σουρωτήρια που θα βρείτε στη συλλογή μας κάνουν την παρασκευή του γρήγορη, εύκολη κι απλή.
  Τα χάρτινα φίλτρα είναι μία πρακτική και εύκολη λύση. Τοποθετείτε στο εσωτερικό ενός φίλτρου την ποσότητα τσαγιού που επιθυμείτε και το βυθίζετε στο σκεύος με το ζεστό νερό. Όταν το τσάι είναι έτοιμο αφαιρείτε το φίλτρο από το σκεύος. Το κάθε φίλτρο είναι μίας χρήσης. Είναι επίσης ιδανικό για αρωματικά φυτά και βότανα.
  Τα ανοξείδωτα σουρωτήρια της συλλογής μας έχουν διαφορετικά μεγέθη και είναι κατάλληλα τόσο για μία κούπα όσο και για τσαγιέρα. Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε όταν χρησιμοποιείτε σουρωτήρι  είναι ότι ποτέ δεν το γεμίζουμε περισσότερο απο τη μέση γιατί πρέπει να μείνει ελεύθερος χώρος ώστε να φουσκώσουν τα φύλλα και να βγάλουν το εκχύλισμα τους. 
  Με το καιρό και μετά απο πολλές χρήσεις θα προσέξετε ότι το σουρωτήρι σας θα "μαυρίσει". Αυτό το "μαύρισμα" δεν είναι σκουριά αλλά οι ουσίες του τσαγιού που με τον καιρό κολλάνε στα τοιχώματα.
  Τα σουρωτήρια μπορούμε επίσης να τα χρησιμοποιήσουμε για βότανα, αρωματικά φυτά ακόμη και μπαχαρικά.
  Το σουρωτήρι από bamboo είναι ένα παραδοσιακό "εργαλείο" τσαγιού της Άπω Ανατολής. Καλό είναι να το χρησιμοποιούμε για ένα είδος τσαγιού γιατί απορροφά μυρωδιά την οποία και αποδίδει στο επόμενο τσάι.

 • Δοχεία

  Στη συνέχεια σας παρουσιάζουμε δοχεία και τρόπους αποθήκευσης του τσαγιού σας.
  Καταρχήν, έχουμε μεγάλη ποικιλία σε μεταλλικά κουτάκια σε διάφορα μεγέθη, σχέδια και χρώματα. Τα μεταλλικά κουτιά που σας προσφέρουμε έχουν ειδική εσωτερική επίστρωση κατάλληλη για την αποθήκευση τροφίμων. Εναλλακτικά και για περισσότερη ασφάλεια, μπορείτε αν επιθυμείτε να τα "επενδύσετε" εσωτερικά με χαρτί.
  Τα πορσελάνινα δοχεία είναι μεγάλα και πολύχρωμα, παραδοσιακά κινέζικα.
  Τέλος, τα γυάλινα βαζάκια είναι διάφανα και απλά. Κλείνουν καλά και έχουν χώρο να επικολλήσετε ετικέτα με το είδος τσαγιού που περιέχουν.

 • Τσαγιέρα + Κούπα ΜΑΖΙ!

  Τσαγιέρα + Κούπα ΜΑΖΙ!

 • Ρεσό

  Ρεσό

 • Εργαλεία τσαγιού

  Εργαλεία τσαγιού

ανά σελίδα
Προβάλλονται 25 - 36 από 329 αντικείμενα
Προβάλλονται 25 - 36 από 329 αντικείμενα