Τσάι Masala (Μπαχαρικά και Γάλα) για 2 κούπες

Τσάι Masala (Μπαχαρικά και Γάλα) για 2 κούπες

3κ. γλυκού Τσάι Ινδίας Αssam σε κόκκους Χ1991

600ml νερό

1 κομματάκι μικρό αποξηραμένο ginger

3-4 «σποράκια» κάρδαμου σπασμένα

1 μικρό κομμάτι ξύλο κανέλας

1-2 ολόκληρα μαύρα πιπέρια

ζεστό γάλα

ζάχαρη

Βάζουμε το νερό να βράσει. Όταν φτάσει σε σημείο βρασμού προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το γάλα και τη ζάχαρη και αφήνουμε να βράσει άλλα 20 δευτερόλεπτα. Απομακρύνουμε από τη φωτιά σουρώνουμε σε 2 κούπες προσθέτουμε το ζεστό γάλα και τη ζάχαρη και απολαμβάνουμε!