Επισκεφτείτε μας και στο νέο μας κατάστημα στο Σύνταγμα!

Επισκεφτείτε μας και στο νέο μας κατάστημα στο Σύνταγμα!

Το νέο μας κατάστημα Madras ξεκίνησε τη λειτουργία του στο Σύνταγμα, στην οδό Βουλής 7 (εντός στοάς Μπολάνη), ικανοποιώντας ένα μεγάλο μέρος των πελατών μας, που μπορούν πλέον εύκολα να μας βρουν και στο κέντρο της Αθήνας.

Ο νέος μας μοντέρνος, λειτουργικός και γεμάτος φως χώρος φιλοξενεί όλη την ποικιλία μας τόσο σε τσάι βότανα , με περισσότερα από 700 είδη τσαγιών που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό, όσο και σε σκεύηπου βοηθούν στη παρασκευή και στο σερβίρισμα του τσαγιού, όπως τσαγιέρες,κούπες,σουρωτήρια κλπ. Όλα μας τα προϊόντα θα τα βρείτε στις ίδιες τιμές, που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας.

Από το ξεκίνημα μας μέχρι σήμερα συνεχίζουμε με το ίδιο μεράκι και τις ίδιες προτεραιότητες:
Συνέπεια στην ποιότητα, που εξασφαλίζουμε με συνεχείς ελέγχους από διεθνώς αναγνωρισμένους οργανισμούς πιστοποίησης ποιότητας.
Αυθεντικότητα στις ποικιλίες που συσκευάζουμε και προέρχονται από συγκεκριμένες περιοχές ή τοπωνύμια, προϊόντα προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης.
Ηθική στις συναλλαγές μας με τους καταναλωτές, τους συνεργάτες και τους προμηθευτές μας στις χώρες παραγωγής και στην Ελλάδα 
Τα προϊόντα μας να έχουν μεγαλύτερη αξία από την τιμή τους, μία αρχή, που εφαρμόζεται από την πρώτη ημέρα της σύσταση μας.
- Να παραμείνουμε αμιγώς ελληνική εταιρεία.
- Να αναπτύξουμε τα καταστήματα μας καθώς και την ποικιλία μας σε είδη τσαγιού και σκευών.

Madras Syntagma Store

Λίγα λόγια για τον Οίκο τσαγιού Madras:

Ο ιδρυτής του Οίκου τσαγιού Madras, Στέφανος Παπατζιάλας ξεκίνησε το 1975 την εμπορική του δραστηριότητα, επιλέγοντας τον δύσκολο δρόμο της απευθείας εισαγωγής τσαγιού από τις χώρες παραγωγής, σκοπεύοντας στην αναβάθμιση της ποιότητας του τσαγιού που καταναλώνεται στην Ελλάδα και στην μετατροπή του, από ένα ρόφημα που πίναμε όταν "ήμασταν άρρωστοι", σε μία συνήθεια απόλαυσης. Με τα χρόνια και μετά από πολλές προσπάθειες η ατομική επιχείρηση μεγάλωσε και ανέπτυξε όλες τις δραστηριότητες ενός πραγματικού Οίκου Τσαγιού. Το 1980 κατοχυρώσαμε το πρώτο εμπορικό μας σήμα : "Madras" και το 1991 ξεκινήσαμε και τη λειτουργία του τεϊοπωλείου Madras. Από το 2010 διαθέτουμε επίσης ελληνικά αρωματικά φυτά και βότανα εφαρμόζοντας μία νέα μέθοδο, που τα απαλλάσσει από ζωϊκούς εχθρούς, με ήπια μέσα χωρίς τη χρήση χημικών, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν όλα τα οργανοληπτικά τους συστατικά.

Τα προϊόντα μας διανέμονται, στην εσωτερική αγορά και διακρίνονται σε χονδρικές και λιανικές πωλήσεις, καθώς και στο εξωτερικό με εξαγωγές στις γειτονικές Βαλκανικές χώρες και στην Ευρώπη.

Τις προτάσεις μας σε τσάι θα βρείτε στα προϊόντα που φέρουν τα κατοχυρωμένα εμπορικά μας ονόματα: MadrasTips & BudsChinese DragonPop's Cup και Champion.

Madras Brands

Στοιχεία επικοινωνίας νέου καταστήματος

-Διεύθυνση: Βουλής 7,Σύνταγμα (εντός στοάς Μπολάνη)

-Τηλέφωνο: 210 32 42 777