Τσάι με Μαύρο Ρούμι και Κανέλα

Τσάι με Μαύρο Ρούμι και Κανέλα

1 κ. γλυκού ή ένα φακελάκι Μαύρο Τσάι Κεϋλάνης

250ml ζεστό νερό (90 – 95 βαθμοί Κελσίου)

50ml μαύρο ρούμι

1 φέτα λεμόνι

1 μικρό κομμάτι ξύλο κανέλας

ζάχαρη προαιρετικά

Φτιάχνουμε το τσάι στα 250ml νερό. Αφήνουμε 4-5 λεπτά να εκχυλιστεί και σουρώνουμε (ή αφαιρούμε το φακελάκι). Προσθέτουμε τη ζάχαρη αν επιθυμούμε και ανακατεύουμε να λιώσει. Προσθέτουμε το ρούμι, την κανέλα, την φέτα λεμόνι και σερβίρουμε.