Τσάι με Μαύρο Ρούμι και Κανέλα
Posted by Sep 10, 2015 0 Comments
1 κ. γλυκού ή ένα φακελάκι Μαύρο Τσάι Κεϋλάνης
250ml ζεστό νερό (90 – 95 βαθμοί Κελσίου)
50ml μαύρο ρούμι
1 φέτα λεμόνι
1 μικρό κομμάτι ξύλο κανέλας
ζάχαρη προαιρετικά
Φτιάχνουμε το τσάι στα 250ml νερό. Αφήνουμε 4-5 λεπτά να εκχυλιστεί και σουρώνουμε (ή αφαιρούμε το φακελάκι). Προσθέτουμε τη ζάχαρη αν επιθυμούμε και ανακατεύουμε να λιώσει. Προσθέτουμε το ρούμι, την κανέλα, την φέτα λεμόνι και σερβίρουμε.